Zamotuljci od kelja i Pikant kobasice u braten saftu

11 namirnica <45min Srednje
  • kelj 1 glavica
  • Carnex pikant kobasica 200g
  • šargarepa 1 komad
  • Senf 1 kašika
  • Worchester sos 1 kašika
  • paradajz pire 1 kašika
  • crni luk 1 komad
  • Maslinovo ulje 1 kašika
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • Suvomesnati proizvodi 1
1.

Iseckati crni luk, šargarepu malo pikant kobasice. Sve izmešati i staviti u pleh. Sipati paradajz pire, senf, vorčester sos i sve dobro promešati. Sipati vodu da povrće ogrezne i staviti u rernu da se peče 30 minuta na 200 stepeni.

2.

Pečeno povrće propasirati grubo i servirati u tanjir. Začiniti po ukusu.

3.

Blanširati listove kelja u kipućoj slanoj vodi. Izvaditi listove nakon 20 sekundi i staviti grilovanu pikant kobasicu na kelj, urolati i servirati preko safta koji je prethodno bio spremljen.

 
 
 
 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.