Špagete sa mortadelom sa maslinama, čeri paradajzom i crnim maslinama
10 namirnica
<30min
Srednje
- Carnex mortadela 300 g
- Masline crne 100 g
- Čeri paradajz 15 kom
- Beli luk 3 čena
- peršun 1 veza
- Maslinovo ulje 50 ml
- so po ukusu
- biber po ukusu
- špagete 450 g
- Salame i parizeri 1
1. |
Staviti špagete u vodu za kuvanje. U međuvremenu u tiganju zagrejati maslinovo ulje i propržiti beli luk vrlo kratko. Ubaciti seckanu mortadelu i nju malo propržiti.
|
2. |
Nakon par minuta ubaciti čeri paradajz i seckani peršun. Skuvane špagete koje su se kuvale 8 minuta ubaciti u tiganj sa mortadelom i sve dobro promešati.
|
3. |
Na samom kraju ubaciti masline, posoliti i dobro pobiberiti.

|
Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.