Sendvič sa Delikates viršlom i tri vrste namaza

9 namirnica <15min Lako
  • Stari baget 1 komad
  • Ulje 1 kašičica
  • Carnex delikates viršla 2 pakovanja
  • Kečap 100 g
  • Ren 50 g
  • Senf sa slačicom 50 g
  • Mileram 100 g
  • Čeri paradajz 100 g
  • Viršle i kobasice 1
1.

Istostirati stari hleb u tiganju. Delikates viršle iseći po dužini i grilovati u tiganju na malo ulja.

2.

Kada su viršle poprimile lepu šaru servirati ih na hleb.

3.

U manjoj posudi pomešati ren i mileram. Dobro promešati. Servirati senf sa slačicom i kečap.

4.

Čeri paradajz iseći na kriške i služiti uz sendvič. Namazi se mogu servirati sa strane, a takođe se mogu i kombinovati.

 
 
 
 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.