Salata od prženog pasulja i čajne kobasice
11 namirnica
<45min
Srednje
- crveni pasulj 2 konzerve
- beli pasulj 2 konzerve
- Beli luk 2 čena
- crni luk 1 glavica
- Paprika crvena 2 kom
- Maslinovo ulje 50 ml
- Carnex čajna kobasica 150 g
- korijander svež 1 veza
- so po ukusu
- biber po ukusu
- Suvomesnati proizvodi 1
1. |
Izvaditi pasulj iz konzerve i dobro oprati pod mlazom hladne vode. Iscediti i ostaviti sa strane. |
2. |
Na malo maslinovog ulja propržiti crni luk sečen na rebarca. Kada dobije braonkastu boju dodati papriku sečenu na kolutove i malo belog luka. |
3. |
Kada je paprika smekšala ubaciti čajnu kobasicu i nju malo propržiti. Na samom kraju dodati pasulj i sve zajedno kratko propržiti da pasulj ne bi pustio previše skroba. |
4. |
Sve zajedno lagano promešati i servirati u činiju ili duboki tanjir, posoliti i pobiberiti. |
5. |
Dekorisati svežim korijanderom ili peršunom. |
Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.