Pasta sa čajnom kobasicom i šampinjonima
13 namirnica
<10min
Lako
- penne rigata 400g
- Carnex čajna kobasica 200g
- crni luk 1 glavica
- Beli luk 3 čena
- paradajz pire 1 kašika
- pelat 1 konzerva
- Bosiljak svež 1 veza
- parmezan 150g
- Maslinovo ulje 50 ml
- tamni sampinjoni 200g
- so po ukusu
- biber po ukusu
- Suvomesnati proizvodi 1
1. |
U duboki lonac sipati vodu i malo soli. Kada provri staviti pene da se kuvaju.
|
2. |
Iseckati crni luk na rebarca i beli luk na sitne kocke. Prodinstati luk na malo maslinovog ulja. Nakon par minura dodati čajnu kobasicu i propržiti je.
|
3. |
Iseckati tamne pečurke na polovine i prodinstati 5 minuta. Dodati paradajz pire i pelat. |
4. |
Posoliti i pobiberiti i spojiti nadev sa pastom koju ste kuvali 7 minuta. Sve zajedno promešati i servirati sa parmezanom i bosiljkom. |
Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.