Lagani Carnex terin
8 namirnica
<45min
Lako
- Carnex dimljene butkice 1kg
- Marinirani luk 100g
- peršun veza
- Povrtna kocka 1 komad
- želatin 3 komada
- marinirane pečurke 100g
- so po ukusu
- biber po ukusu
1. |
Carnex dimljenu butkicu iseći na prigodne komade i dodati u posudu, naliti sa litar vode i kuvati. Dodati povrtnu kocku za supu i posle par minuta skloniti sa strane da se hladi. Želatin pripremiti prema uputstvu i dodati bujonu sa Carnex dimljenom butkicom. |
2. |
Marinirani luk i pečurke iseći na željene komade, dodati prethodnoj masi. Začiniti prema ukusu i dodati svež peršun. Kada masa počne da se steže prebaciti u željeni kalup, poravnati i ostaviti u frizideru da se hladi. |
3. |
Ohlađen terin iseći po želji i servirati. |
Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.