Klub sendvič sa piletinom i mesnatom slaninom

10 namirnica <45min Srednje
  • Tost hleb 1 pakovanje
  • pileći file 600 g
  • Paradajz 300 g
  • Jaja 4
  • Carnex domaća mesnata slanina 200 g
  • Zelena salata 1 glavica
  • Majonez 100 g
  • puter 100 g
  • gauda slajsovana 200 g
  • so po ukusu
1.

Na zagrejanom tiganju ispržiti Carnex domaću mesnatu slaninu sečenu na slajsove da bude hrskava. Potom na preostaloj masnoći ispeći začinjeni pileći file. Tost hleb peći u tiganju prethodno premazanim puterom tako da sa svake strane dobije rumenu boju. Jaja ispeći na oko tako da budu rešija.

2.

Opranu i iscepkanu zelenu salatu začiniti solju i pomešati sa majonezom. Paradajz oprati i iseći na kolutove.

3.

Na zapečeni tost hleb slagati redom zelenu salatu, piletinu, paradajz, slaninu i slajs sira. Potom staviti preko jedan tost hleb, pa sve ponoviti. Na kraju staviti poslednji komad prepečenog tosta, zabosti dva ražnjića i preseći na pola da bi se dobila dva indentična trougla. Ražnjići će držati trouglove spojene.

klub-sendvic

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.