Integralne grisine rolovane buđolom na grilovanim tikvicama

7 namirnica <15min Lako
  • Carnex buđola 200g
  • med 1 kašika
  • cimet 1 kašika
  • tikvica 2 komada
  • Čeri paradajz 10 komada
  • Maslinovo ulje 1 kašika
  • integralne grisine 300g
1.

Oprati tikvice i ljuštilicom napraviti tračice, voditi računa da kada pravite tračice uklonite seme ili ljuštite sve dok se ne pojavi seme tikvice.

2.

U zagrejani tiganj staviti tikvice sa par kapi ulja i grilovati kratko, gotovo par sekundi.

3.

Napraviti mešavinu cimeta i meda, preliti preko grilovanih tikvica.
 

4.

Integralne grisine obmotati buđolom i servirati preko grilovanih tikvica. Čeri paradajz servirati sa strane.

 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.