Fritata sa mortadelom
11 namirnica
<30min
Lako
- Jaja 4 kom
- praziluk 1 kom
- Carnex mortadela 200 g
- paprika 1 kom
- Paradajz 2 kom
- grašak 100 g
- puter 100 g
- so po ukusu
- biber po ukusu
- Ulje 2 kašike
- Salame i parizeri 1
1. |
Iseći mortadelu na krupnije kocke i pržiti u tiganju na malo putera i ulja. Kada je mortadela promenila boju dodati praziluk, paradajz i grašak. Sve zajedno promešati, dodati papriku sečenu na tračice. Posoliti i pobiberiti. Dinstati 5 minuta. |
2. |
Umutiti jaja i preliti nadev u tanjiru, jednom promešati i ostaviti da se lagano zapeče jaje. |
3. |
Fritatu iseći i servirati uz kukuruzni hleb. |
Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.