Domaći kroasan sa Specijal šunkom
6 namirnica
<45min
Srednje
- lisnato testo sa ovsenim brašnom 500 g
- susam 100 g
- Carnex specijal šunka 300 g
- Paradajz 3 kom
- Jaja 1 kom
- Šunke 1
1. |
Na malo ovsenog brašna razvući lisnato testo na debljinu od oko pola santimetra. Tako razvučeno testo iseći na trouglove i rolati kao kroasan. Premazati kroasane žumancetom i posuti susamom. |
2. |
Zagrejati rernu na 180 stepeni i peći kroasane 30 minuta. Kada se ispeku ostaviti da se prohlade. |
3. |
Iseći specijal šunku na slajsove, a paradajz na kriške. Iseći kroasan i poređati šunku i paradajz naizmenično. |
4. |
Služiti kroasan uz neki osvežavajući napitak. |
Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.