Carnex kesadilje sa Rustik kobasicom

12 namirnica >60min Teško
  • Tortilja 8 komada
  • Carnex Rustik kobasica 200g
  • Paradajz 100g
  • pečurke 100g
  • pasulj 100g
  • Marinirani kukuruz 100g
  • Mladi luk 100g
  • peršun veza
  • Marinirane halapenjo papričice 100g
  • trapist sir 200g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

U odgovarajućoj posudi dinstati sitno sečen mladi luk, potom dodati sečene pečurke, papriku, Carnex Rustik kobasicu.

Kad namirnice upola omekšaju dodati oceđen i opran pasulj, kukuruz sečen na kolutove i sitno sečen peršun.

Masu po potrebi začiniti solju i biberom.

Trapist izrendati.

2.

Na radnu površinu staviti tortilju, na nju dodati dve kašike nadeva, na kolutove sečenu halapenjo papričicu i rendani sir.

Sve preklopiti drugom tortiljom i staviti u zagrejan tiganj da se zapeče sa donje strane, potom okrenuti na drugu stranu.

3.

Pečene kesadilje seći na četvrtine i servirati tople. 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.