Burger sa paštetom od tune i crvenim lukom

13 namirnica <30min Lako
  • crveni luk 1 glavica
  • Carnex pašteta od tune 3 komada
  • zemička 4 komada
  • grašak 100g
  • paprika 2 komada
  • prezla 100g
  • Zelena salata 1 glavica
  • Senf 1 kašika
  • limunov sok 1 komad
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • sojino mleko 2 dl
  • tunjevina 2 komada
1.

Konzerve sa tunjevinom i procediti od viška ulja. Prebaciti proceđenu tunu u činiju. Dodati paštetu od tune, malo graška, seckane paprike i senf. Iscediti jedan limun. Začiniti i pobiberiti. Dodati malo prezli i formirati mini burgere.

2.

Oprati salatu, iseći paradajz na kolutove i naseckati crveni luk na rebarca. U gril tiganju, na malo maslinovog ulja, grilovati burgere od tune. Posle 5 minuta grilovanja, okrenuti burgere i staviti zemičke da se tostiraju.

3.

Servirati povrće na tanjir i burgere sa strane i kreirati burger na svoj način. 


Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.